Rólam

Alapvetően én sem vagyok más, mint a többiek - szoktam mondani. Ugyanúgy nem szeretek korán kelni, ugyanúgy nyomkodom a telefonom, szeretek koncertekre járni, kirándulni, utazni. Az, hogy mégis sokan másnak látnak, az írói stílusom és a világlátásom miatt van, azt hiszem. Ámbár ezen még én is sokat gondolkozom. Talán nem is az én tisztem ezt eldönteni, rátok bízom.


Virginia Sol:

Írói nevem egyszerű elgondolásból született: érdekel a mélylélektan, így nem volt kérdés, hogy a lélek (végül az angol soulból) szó, valamilyen formában benne lesz. Karaktereim megformálása közben pedig rájöttem, egy ember számára nincs is nagyobb kihívás az életben, mint megmaradni embernek, és ezzel együtt "tiszta lelkűnek". Így adta magát a név, mert bár lehetetlen feladat, úgy érzem, meg kell próbálnunk; ez számomra is egyfajta emlékeztető.

Az írásaimmal szórakoztatni szeretnék, érzelmet kiváltani és talán segíteni. Hiszek abban, hogy egy mű lehet igényes attól, hogy nem konzervatív, és emellett kikapcsol.

Tizenegy éves korom óta írok. Érdekelnek az emberek közötti bizarr kapcsolatok, a természet rendje és határtalansága, és persze szeretek a világon elmélkedni. Általában regényterveken agyalok, de rövidebb prózákat is írok.

Előszeretettel kísérletezek a műfajok keverésével, így ha tőlem olvasol, ne lepődj meg a hasonlatokkal körülfont gyilkosságokon. Két fő "mentoromnak" Wass Albertet és Edgar Allen Poe-t tartom, így talán már nem is annyira meglepő az a fajta kettősség, ami az írásaimat jellemzi. Ha szereted a nem szokványos történeteket vagy csak téged is gondolkodásra sarkall egyetlen dallam, akkor itt biztosan megtalálod majd, amit keresel. Legalábbis, remélem.


PennaPrizma:

Az írás mellett a fotózás a másik szenvedélyem. Szintén gyermekkorom óta űzöm. A PennaPrizma név pedig e két tevékenységem egyesítéséből született. Megkeresésre elsősorban rendezvény, portré, kreatív és kiskedvenc-gazdi fotózásokat vállalok.

Szóval, ha megvan az ötlet egy remek fotóhoz, de a megvalósításhoz segítségre lenne szükséged, mindenképpen keress meg, biztosan kitalálunk valamit.

Barátsággal: Juli


Amikért hálás vagyok

© 2023 ToczauerJuli
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!